طراحی سایت و فروشگاه اینترنتی

طراحی وب سایت حرفه ای ، طراحی فروشگاه اینترنتی

طراحی سایت و فروشگاه اینترنتی

طراحی وب سایت حرفه ای ، طراحی فروشگاه اینترنتی

بازاریابی در مقابل تبلیغات

بازاریابی یک روش تجاری است که شامل شناسایی، پیش بینی و برآوردن نیازهای مشتری می شود. تبلیغات یک روش تجاری است که در آن یک شرکت برای قرار دادن پیام یا نام تجاری خود در یک مکان خاص هزینه می پردازد.


 

تفاوت بین بازاریابی و تبلیغات و نحوه ارتباط هر کدام با تجارت مدرن را کشف کنید

همانطور که تکنولوژی به تکامل و اهمیت خود ادامه می دهد، مشاغل مدرن از استراتژی های بازاریابی و تبلیغات متنوعی برای دستیابی به مشتریان بالقوه و بستن فروش استفاده می کنند. گسترش از رسانه های سنتی به بازاریابی دیجیتال آنلاین و در رسانه های اجتماعی، بازاریابی و تبلیغات در همه جا به نظر می رسد. بخشی از این واقعیت به دلیل اثربخشی استراتژی های بازاریابی و تبلیغات در موفقیت شرکت ها با هر شکل و اندازه ای است.


در حالی که گاهی اوقات به جای یکدیگر استفاده می شود، در واقع تفاوت های زیادی بین بازاریابی و تبلیغات وجود دارد. در اصطلاح اساسی، بازاریابی فرآیند شناسایی نیازهای مشتری و تعیین بهترین روش برای برآوردن این نیازها است. در مقابل، تبلیغات تمرینی برای تبلیغ یک شرکت و محصولات یا خدمات آن از طریق کانال های پولی است. به عبارت دیگر تبلیغات جزئی از بازاریابی است. اما تفاوت ها به همین جا ختم نمی شود.


بازاریابی چیست و چرا اهمیت دارد؟

بازاریابی یک روش تجاری است که شامل شناسایی، پیش بینی و برآوردن نیازهای مشتری می شود. استراتژی‌های بازاریابی مؤثر به کسب‌وکارها کمک می‌کند تا بهترین روش ارائه خدمات به مشتریان خود را جدا کنند و در عین حال درآمد را به حداکثر برسانند. در بازاریابی کسب و کار به مصرف کننده (B2C)، تلاش های بازاریابی به سمت مصرف کنندگان هدایت می شود. در بازاریابی کسب و کار به کسب و کار (B2B)، تلاش های بازاریابی به سمت سایر مشاغل هدایت می شود.


در هر دو تلاش B2C و B2B، چندین فاکتور مهم وجود دارد که باید هنگام توسعه استراتژی بازاریابی در نظر گرفت. به طور خاص، بازاریابان زرنگ ارزیابی خواهند کرد:


جهت گیری - جهت گیری بازاریابی به اصول راهنمای خود کسب و کار اشاره دارد که اغلب به عنوان فلسفه کسب و کار یا فرهنگ سازمانی از آن یاد می شود. به طور معمول، سازمان‌ها تصمیم می‌گیرند که حول محور محصول، فروش، تولید یا بازاریابی جهت‌گیری کنند.

مخلوط - آمیخته بازاریابی به عنوان یک راهنمای تصمیم گیری برای تلاش های بازاریابی یک شرکت عمل می کند. یک آمیخته بازاریابی مدرن معمولاً بر چهار C تمرکز دارد: مشتری/مشتری، هزینه، راحتی و ارتباطات.

محیط - محیط بازاریابی به هر عاملی اطلاق می شود که می تواند شرکت را در اجرای استراتژی بازاریابی یا تصمیم گیری تحت تاثیر قرار دهد. در این راستا، شرکت ها باید محیط داخلی سازمان خود را در نظر بگیرند. عوامل خارجی - مانند محیط های کلان و خرد - نیز مهم هستند که باید در نظر گرفته شوند.

بازار - بازار هدف به ویژگی های مورد مشتری ایده آل یک شرکت اشاره دارد. تلاش‌های تحقیق و بخش‌بندی می‌تواند به جداسازی عوامل جغرافیایی و جمعیتی کمک کند که به یک شرکت کمک می‌کند محصولات یا خدمات خود را به بازار عرضه کند و به فروش برساند.

پس از ارزیابی دقیق جهت گیری، ترکیب، محیط و بازار، می توان هزینه ها و مزایای روش ها و استراتژی های بازاریابی مختلف را ارزیابی کرد. این بخش از فرآیند برنامه ریزی بسیار مهم است، زیرا راه های مختلفی وجود دارد که یک کسب و کار می تواند در تلاش های بازاریابی شرکت کند.

شروع به رشد مهارت های خود کنید

آموزش درخواستی

مروری بر بازاریابی

این دوره به معرفی بازاریابی، آمیخته بازاریابی (چهار Ps)، اهمیت استراتژیک بازاریابی و ارزش ها و رضایت مشتری می پردازد.

آموزش درخواستی

استراتژی برند 101

با تمرین و کمی کنجکاوی، این دوره آنچه را که برای زنده کردن یک نام تجاری با استفاده از این فرمول لازم است نشان می دهد: تعهد برند + صدای برند + طراحی + پیاده سازی = استراتژی برند.

آموزش درخواستی

بازاریابی مدرن: استراتژی و اجرا

این دوره بر ارائه مشاوره عملی و عملی به کارآفرینان و مشاغل کوچک متمرکز است، از جمله بخش های ویدیویی با تجزیه و تحلیل و تفسیر از متخصصان برجسته صنعت و کارشناسان موضوع.

چند نوع رایج بازاریابی چیست؟

به طور سنتی، تلاش های بازاریابی بر چهار کان طراحی سایت در تبریز ال مختلف برای ارتباط با مشتریان متکی بود: چاپ، پست، تلویزیون و تلفن. کسب‌وکارها می‌توانند هر یک یا همه این چهار کانال را برای ارائه پیام‌های شرکتی و تقویت تلاش‌های برندسازی درگیر کنند. در طول قرن بیستم، رویکرد بازاریابی غالب حول رسانه‌های چاپی و پخش همراه با پیام‌رسانی و تبلیغات مؤثر بود.


با توجه به اینکه جهان به قرن بیست و یکم روی آورد، استراتژی‌های بازاریابی برای افزایش اینترنت و تجارت الکترونیک تکامل یافته‌اند. با گذار به زندگی و تجارت آنلاین، بازاریابی دیجیتال روش کار ارتباطات تجاری با مشتریان خود را تغییر داد. پلتفرم‌های پیام‌رسان جدید، مانند رسانه‌های اجتماعی، ارتباط دو طرفه بین کسب‌وکار و مشتری را امکان‌پذیر می‌کنند. از دیدگاه بازاریابی، به طور خاص، فناوری مدرن جمع آوری اطلاعات در مورد رفتارها، نیازها، خواسته ها و غیره مشتری را بسیار آسان کرده است.


امروزه چندین نوع رایج بازاریابی عبارتند از:


ال مارکتینگ – دیجیتال مارکتینگ به کاربرد استراتژی های بازاریابی در لوازم مصرفی الکترونیکی مانند رایانه ها یا گوشی های هوشمند اشاره دارد. استراتژی های بازاریابی دیجیتال اغلب از موتورهای جستجو، ایمیل، وب سایت ها، وبلاگ ها و سایر تکنیک ها برای دستیابی به مشتریان استفاده می کنند.

بازاریابی رسانه های اجتماعی – زیر مجموعه ای از بازاریابی دیجیتال، بازاریابی رسانه های اجتماعی از پلتفرم های اجتماعی مانند فیس بوک یا توییتر برای دستیابی به مشتریان بالقوه استفاده می کند. این سبک بازاریابی به شرکت ها اجازه می دهد تا از رسانه های به دست آمده از افراد خارج از سازمان خود بهره ببرند. بخش در حال تکامل بازاریابی رسانه‌های اجتماعی، اینفلوئنسر مارکتینگ است، که در آن کاربران محبوب برای تبلیغ محصولات یا خدمات یک شرکت پاداش دریافت می‌کنند.

بازاریابی جهانی - بین جهانی شدن و اینترنت، برخی از بزرگترین شرکت های جهان برندهای جهانی را توسعه داده اند. بر این اساس،بازاریابی جهانی این شرکت‌ها را قادر می‌سازد تا از استراتژی واحدی برای دستیابی به مشتریان در سطوح محلی، منطقه‌ای، ملی و بین‌المللی به طور همزمان استفاده کنند.

بازاریابی رابطه مند – بازاریابی رابطه مند از استراتژی های تهاجمی مانند تبلیغات یا تبلیغات اجتناب می کند و در عوض بر رضایت مشتری تکیه می کند. بازاریابی رابطه مند با تکیه بر استراتژی هایی که به حفظ و رضایت مشتریان کمک می کند، تلاش می کند تا یک پایگاه مشتری طولانی مدت و وفادار ایجاد کند.

مدیریت برند - مدیریت برند تلاش می کند تا پیوندی بین مشتری و برند یک شرکت خاص ایجاد کند. برای انجام این کار، ارزیابی محصولات یا خدمات شرکت و همچنین لوگو، طراحی، بسته بندی و سایر عناصر ضروری است. مدیریت برند همچنین جنبه های بازار هدف، رقابت مستقیم و روابط موجود با مشتری را ارزیابی می کند.

توسعه محصول - توسعه محصول فرآیند تبدیل یک فرصت تجاری به محصول یا خدمات قابل فروش است. توسعه می تواند با محصولات موجود یا محصولات جدید رخ دهد. توسعه موفق محصول شامل بسیاری از مفاهیم بازاریابی، از جمله شناسایی نیازهای مشتری و همچنین تحقیق و تحلیل بازار است.

اگرچه هنوز به اندازه روش های بالا رایج نیست، ذکر بازاریابی اجتماعی در این گفتگو ضروری است. بازاریابی اجتماعی که به عنوان بازاریابی پایدار یا سبز نیز شناخته می شود، فراتر از مرزهای سنتی شناسایی، پیش بینی و برآوردن نیازهای مشتری است.

بازاریابی اجتماعی نیازهای بیشتر جامعه و جهان را در فرهنگ، برند و عملیات شرکت گنجانده است. برای ردیابی و اندازه گیری پیشرفت، گزارش سه گانه خط پایانی برای مشاغل متمرکز بر جامعه رایج است. اینها شامل اثرات اجتماعی و زیست محیطی در کنار عملکرد مالی است.

تبلیغات چیست و چرا اهمیت دارد؟

تبلیغات یک روش تجاری است که در آن یک شرکت برای قرار دادن پیام یا نام تجاری خود در یک مکان خاص هزینه می پردازد. کسب و کارها از تبلیغات برای تبلیغ محصولات و خدمات خود برای فروش و همچنین ایجاد فرهنگ و برندسازی شرکتی استفاده می کنند. هنگامی که تبلیغات به درستی و استراتژیک به کار گرفته شود، می تواند باعث جذب مشتری و افزایش فروش شود.

تبلیغات یک کانال ارتباطی یک طرفه ایجاد می کند، جایی که شرکت ها می توانند پیام های غیر شخصی را برای مخاطبان عمومی پخش کنند. برخلاف دیگر انواع بازاریابی یا حتی روابط عمومی، شرکت ها کنترل کاملی بر تبلیغات دارند. وقتی یک شرکت برای قرار دادن یک تبلیغ پولی پرداخت می کند، کنترل کاملی بر نحوه تبلیغ محتوای درگیر دارد.

یک کمپین تبلیغاتی موفق مزایای بی شماری دارد. در روش معمول، کسب و کارها می توانند از تبلیغات برای موارد زیر استفاده کنند:

به مشتریان در مورد طراحی محصول یا خدمات آموزش دهید

مشتریان را متقاعد کنید که محصولات یا خدمات برتر هستند

درک مشتری از برند یا فرهنگ را بهبود بخشید

ایجاد نیاز یا خواسته مشتری برای محصولات یا خدمات

نمایش برنامه های کاربردی جدید برای محصولات یا خدمات

محصولات یا خدمات جدید را برای مشتریان بالقوه عمومی کنید

جذب مشتریان جدید برای خرید محصولات یا خدمات

پایگاه مشتریان موجود را حفظ کنید

در اینجا چند نکته بازاریابی برای استراتژی 2020 شما آورده شده است

در مجموع، شرکت هایی که منابع خود را به تبلیغات اختصاص می دهند، می توانند از مزایای بسیار ارزشمندی بهره مند شوند. برای دستیابی به این مزایا، بسیاری از کسب و کارها در یک یا چند نوع ازتبلیغات رایج که در زیر توضیح داده شده است، شرکت می کنند.


چند نوع متداول تبلیغات چیست؟

مانند بازاریابی، تبلیغات نیز در قرن بیست و یکم به طور قابل توجهی تکامل یافته است. عصر دیجیتال راه‌های تبلیغاتی جدیدی را برای شرکت‌ها باز کرده است، از موتورهای جستجو گرفته تا رسانه‌های اجتماعی و وب‌سایت‌ها در هر شکل و اندازه. در این واقعیت جدید، کسب و کار می‌توانند به اهداف تبلیغاتی دست یابند و تقریباً در هر کجا به مشتریان بالقوه دسترسی پیدا کنند، به ویژه با رواج تلفن‌های هوشمند.


در حوزه تکنیک‌های رایج تبلیغات، بسیاری از کسب‌وکارها یکی یا همه روش‌های زیر را در اولویت قرار می‌دهند:


تبلیغات سنتی - این اصطلاح به قرار دادن آگهی در رسانه های چاپی و پخش سنتی اشاره دارد. نمونه‌های رایج تبلیغات سنتی شامل تبلیغات روزنامه‌ها، تبلیغات تلویزیونی و تبلیغات رادیویی است.

تبلیغات خرده فروشی - این اصطلاح به آگهی و مکان اشاره دارد

برای به حداکثر رساندن فروش در خرده فروشی ها وارد شوید. نمونه‌های رایج تبلیغات خرده‌فروشی عبارتند از قرار دادن محصول در فروشگاه‌ها، تبلیغات روی سبد خرید و نمایش محصولات ویژه.

تبلیغات آنلاین - این اصطلاح به قرار دادن تبلیغات در اینترنت در رسانه ها و سایر وب سایت ها اشاره دارد. نمونه های رایج تبلیغات آنلاین عبارتند از تبلیغات متنی در موتورهای جستجو، بنرها در وب سایت ها، فیلم های تبلیغاتی و محتوای حمایت شده.

تبلیغات موبایلی - این اصطلاح به قرار دادن تبلیغات در تلفن های همراه و تلفن های هوشمند اشاره دارد. نمونه‌های متداول تبلیغات موبایلی شامل شماره‌گیر خودکار، بنر برای دانلود برنامه‌ها و تبلیغات کلیک به تماس است.

تبلیغات در فضای باز - این اصطلاح به قرار دادن تبلیغات در سازه های بیرونی، به طور کلی در مناطق پر ترافیک برای جلب توجه بیشتر اشاره دارد. نمونه های متداول تبلیغات در فضای باز شامل بیلبوردها، بنرها در بیرون ساختمان ها و وسایل نقلیه مارک دار است.

تبلیغات پرداخت به ازای کلیک (PPC) - این اصطلاح به قرار دادن تبلیغات آنلاین اشاره دارد که برای هدایت ترافیک به وب سایت یک شرکت طراحی شده است. شرکت‌ها داده‌های گسترده مشتری را از این تبلیغات به دست می‌آورند و تنها زمانی پرداخت می‌کنند که کاربران روی پیوند کلیک کنند.

تفاوت بین بازاریابی و تبلیغات چیست؟

تفاوت اصلی بین این دو روش تجاری این است که تبلیغات بخشی از بازاریابی است. یک استراتژی بازاریابی موفق معمولاً منابعی را به تبلیغات در سطوح مختلف اختصاص می دهد و ارتباطات بازاریابی شرکتی را در انواع مختلف رسانه ها قرار می دهد.


برای عمیق‌تر کردن این سوال، مرور تفاوت‌های رسانه‌های پولی، مالکیت و درآمدی مفید است:


رسانه پولی - این نوع رسانه شامل یک شرکت است که به ناشر برای قرار دادن ارتباطات بازاریابی پول می دهد. نمونه‌هایی از رسانه‌های پولی شامل بیلبوردها، تبلیغات پخش و چاپ، تبلیغات موتورهای جستجو، تبلیغات رسانه‌های اجتماعی و ایمیل یا ایمیل مستقیم است.

رسانه های اختصاصی - این نوع رسانه شامل یک شرکت است که از کانال های خود برای برقراری ارتباطات بازاریابی استفاده می کند. نمونه هایی از رسانه های تحت مالکیت شامل تجارت خرده فروشی، وب سایت ها و وبلاگ های تجاری، بروشورها، حساب های اجتماعی شرکت ها و بیانیه های مطبوعاتی است. سئو سایت در تبریز

رسانه کسب شده - این نوع رسانه شامل ارتباطات خارجی در مورد یک شرکت از بازیگران شخص ثالث است. نمونه‌هایی از رسانه‌های به‌دست‌آمده عبارتند از بررسی‌های آنلاین، مقالات روزنامه یا مجله، تأیید رسانه‌های اجتماعی، نمایش‌های مشتریان و انواع تبلیغات خارجی.

همانطور که در بالا اشاره شد، تبلیغات معمولاً به حوزه رسانه های پولی محدود می شود. این امر ذاتی در ماهیت تبلیغات به عنوان یک روش تجاری است - قرار دادن پیام یا نام تجاری در ازای جبران. در غیر این صورت، هنگامی که مشاغل تبلیغ می کنند، معمولاً یک برچسب قیمت ضمیمه شده است.


از سوی دیگر، استراتژی‌های بازاریابی مؤثر می‌توانند بر رسانه‌های پولی، مالکیتی و درآمدی تأثیر بگذارند. بازاریابی با شناسایی موفقیت آمیز خواسته ها و نیازهای مشتری - و ارزیابی بهترین راه برای برآورده کردن آنها - نحوه تبلیغ یک شرکت در رسانه های پولی را کنترل می کند. بازاریابی همچنین دیکته می کند که چگونه یک شرکت از طریق رسانه های متعلق به خود ارتباط برقرار کند، نه اینکه به نحوه تعامل آن با دیگران از طریق رسانه های به دست آمده اشاره کنیم.


آیا بازاریابی ارزشمندتر است یا تبلیغات؟

بسیاری از کسب و کارهای موفق استراتژی های تبلیغاتی چند وجهی را در برنامه بازاریابی کلی خود گنجانده اند. این امر به ویژه برای شرکت های جهانی صادق است، جایی که استراتژی بازاریابی و قرار دادن تبلیغات باید مشتریان را در سراسر جهان در نظر بگیرد. اگرچه برای مشاغل کوچک و متوسط نیز اعمال می شود، به ویژه با مقرون به صرفه بودن تبلیغات دیجیتال از طریق موتورهای جستجو و رسانه های اجتماعی.


همانطور که گفته شد، موقعیتی وجود دارد که بازاریابی احتمالاً ارزشمندتر از تبلیغات است. در مورد شرکت های نوپا و سایر شرکت های جدید، اولویت باید توسعه یک برنامه بازاریابی باشد. اگر این سازمان‌ها در ابتدا بیش از حد برای تبلیغات هزینه کنند - بدون یک برنامه بازاریابی ثابت یا پایدار - می‌تواند یک فاجعه باشد.


در آغاز وجود شرکت، تعریف و اجرای یک برنامه بازاریابی با شناسایی خواسته ها و نیازهای مشتری بسیار مهم است. به این ترتیب، هر گونه تلاش بازاریابی یا تبلیغات در آینده رویکردی تعریف شده و شانس موفقیت بیشتری خواهد داشت.

منبع


نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.